2011/03/29

from brightness to shadows


(c) Amanda Halonen

Sumo Paintin pauloissa taas, meillä oli tänään kokonainen päivä ohjelman opetusta. Ah, tämä on rakkautta. Halusin jakaa tämän kanssanne kahden kuvan kautta, jotka tosin eroavat toisistaan vain henkäyksen verran. Tein siis tänään Sumo Paintilla. :)

2011/03/27

Cirrus


(c) Amanda Halonen

Kyllä tämäkin projekti vielä valmiiksi saadaan. Päätoimittajana olemisessa on omat haasteensa :O... Jos koululta saadaan rahoitus, niin lehti menee painoon koulun tulostimen sijasta - toivomme parasta! Tässä siis tekemäni kansikuva ja sisäkansiin tuleva pattern, joka on korjaavinaan puutteen mainoksista.

2011/03/24

pakkaa pakkaa!




Kuten kuvista näkyy, meillä on pakkaussuunnittelun kurssi käynnissä. Tässä pari harjoitustyötä kuvitteellisille brändeille. Laitan myös valokuvat fyysisistä paketeista hieman myöhemmin, ja tulossa on lisäksi ainakin Tupasen makaronipussi. :)

2011/03/14

Stay trombit.




Trombit on meidän koulun 21.3. käynnistyvä mediapuristus, jonka aikana trombitin nettisivuille päivitetään juttuja laidasta laitaan - valokuvia, kolumneja, uutisia, ruoka-asioita, kuvituksia jne. Teemana on tänä vuonna ekologisuus ja visuaaliset jutut koko projektissa noudattaa yhtenäistä linjaa. Yllimmät neljä pientä kuvaa tein ihan iloksi ja huviksi. Juliste puolestaan levitetään pitkin Helsingin katuja pikapuoliin. Logot noissa kuplissa ei ole mun tekemiä.

2011/03/11

tulossa



Vähän ensimakua... ;) Meillä on koulussa tohina päällä ja hommaa riittää. Ennakkotehtävät jatko-opiskelua varten on myös parhaillaan työn alla eli monta hellaa on nyt tulella. Ylläoleva kuva on tulossa meidän opiskelijalehden kanteen, pistän tännekin sitten kuvamatskua valmiista lehdestä/kannesta. Siitä tulee kiva!

2011/03/09

the basic

(c) Amanda Halonen

Sitten voidaan miettiä, miksi kahvi on eri lokerossa kuin rentoutuminen. Kahvi on mulle pyhää ja siksi se ansaitsee ihan oman sarakkeensa. Lisäksi kahvittelun aikana on usein paahtava ideointi käynnissä. :)

2011/03/06

vihreä turbaani


Tein jonkin aikaa sitten Illustratorilla kuvan tummasta naisesta. Tarkoitus oli kokeilla, miten pelkillä muodoilla saa varjoja aikaan ilman mitään brush -työkaluja. Se vei aikaa, mutta lopputuloksesta tuli ihan hauska. Mulla oli pohjalla naisen kasvokuva, mutta se loppui joka reunasta kesken eli oli vähän hankalaa saada esim. mittasuhteet kohdalleen.

2011/03/04

AY 1234

(c) Amanda Halonen