2010/10/29

keittiössä

Rakastuin näihin jääkaappimagneettikehyksiin, jotka joskus ostin Stockalta ja piirtelin sisään keittiöaiheisia kuvia. Tämä kotiteema saa nyt vähän jatkoa, olin nimittäin ajatellut laittaa näistä kuvat jo ennen kuin olin installoinut edellisen postauksen kuvia seinälle. Että sellaista tällä kertaa! :)


2010/10/27

hima-askartelua



Finally! Sain valmiiksi pitkän linjan projektin, jota olen muhittanut siitä asti kun muutin nykyiseen kämppään eli lähes vuoden. Kuvaaminen tuotti vähän ongelmia, koska toi käytävä on kapea ja sen johdosta otokset on jotenkin lytyssä...






Olen erittäin tyytyväinen, että sain viimein koko "kollaasin" tuohon eteinen-olkkari väliseen seinään! Tossa on mm. kuvia mun vanhoista seinäkalentereista, pari ilmaista taidekorttia Kiasmasta ja kallis aarteeni, City Style Guiden talvi 07-08 kansi (yksi mun lemppareista IKINÄ). Alimpana on myös kuva makkarin ovesta, johon leikkelin ainesta inspiraation täyttämästä Monki-kuvastosta.

2010/10/26

päätöntä


Tässä on mun pää kolmena kappaleena. Piirsin, skannasin, vektoroin Illustratorilla, photoshoppasin eli toisin sanoen kokeilin sekasortoisesti ihan kaikkea. En ole hetkeen saanutkaan tänne mitään postattua, kun en ole mitään kovin valmista saanut aikaan. Tämäkin oli koulujuttua varten, tehtiin banneri, jossa piti olla oma kuva. En ajatellut käyttää sitä tässä mun blogissa ainakaan sellaisenaan, kattoo jos joskus myöhemmin laitan jonkun muun oman hässäkän...




2010/10/10

Punahilkka oli viedä järkeni



Tässä taas yksi koulutyö, Punahilkka DVD -kansi valmiina tekeleenä. Tein tota johonkin aamuyöhön asti viime viikolla ja taistelin Photoshopin ja Illustratorin kanssa, joista jälkimmäinen päätti kesken kaiken vain hävittää työni. Mycket kiva.


Hermo paloi, mutta en suostunut luovuttamaan, koska mulla oli työvuoro tiedossa seuraavana päivänä enkä muuten olis ehtinyt saada tota määräajassa valmiiksi. Öisin usein se luovin aika onkin, kai. En jaksanut myöskään enää alkaa vääntämään photaria vastaan, koska se ei osaa suomenkielen sanojen tavutusta, jonka huomaa takakannen tekstiosuudesta. Paitsi että teksti näkyy tossa nyt aika puuroisana... Tehtävänannossa kiellettiin ulkopuolisten apujen käyttö, eli kaikki mahdollinen piti toteuttaa vain ja ainoastaan omin käsin.



(c) Amanda Halonen

2010/10/05

väsymyksen väistämättömyys


Luova tauko. Nyt on päällä aivan jäätävä jumitus ja huomiseksi olis saatava tuo yksi kouluhomma tehtyä! Kello on ihan luvattoman paljon (!) ja tämä irma tarvitsee unta - tällä perfektionismin määrällä se jää vähemmälle tällä kertaa.

Alla oleva kuva, joka siis ei ole kyseinen kouluhomma, sopii loistavasti kuvaamaan tämänhetkistä olotilaani ja toimii sijaistoimintona tässä istumismaratonissa (takalistoni huutaa armoa). Se on ekoista ekoin Illustrator -kokeiluni, jonka tekaisin viimeviikolla, kun tunsin oloni mukamas-luovaksi.




Meinasin ihan tosissani kirjoittaa loppuun 'nyt nukkumaan' mutta ei, nyt takaisin hommiin.